Idegenvezetés

Vezetett túrák (1-3 fő)*


Waimarang Basic (½ nap)  (Jeep) 
700.000 IDR  

Kb egy órás autóutat követően egy fél órás közepes nehézségű túra a Waimarang vízeséshez, ahol a természetes medencében megmártózhatunk. Majd vissza a resortba. Akár délutáni programnak is megfelel. Mindenképpen hétköznapra javasolt.Waimarang - Bukit Tanarara - Walakiri** (Jeep) (egész nap) 
1.200.000 IDR
 

Túra a Waimarang vízeséshez, kb 1 óra a természetes medencénél, majd vissza úton Snack a resortban. Ezt követően a Bukit Tanarara kilátó, Végezetül vacsora a Walakiri beachen a naplementében. Wajelu Basic (½ nap) (Jeep) 
850.000 IDR

KB 2,5 órás autóút az Indiai óceán partján lévő érintetlen partszakaszhoz. Ott kb egy óra időtöltés, majd vissza úton Snack egy tradicionális warungban.Waijelu Comfort (½ nap) (Fortuner) 
1.200.000 IDR

Komfortos utazás a Luxusterepjáróval, majd a parton kényelmes kempingszékekben gyümölcstál mellett időtöltés, vissza úton Snack egy helyi warungban.Pura Kambera Beach Basic (½ nap) (Jeep) 
950.000 IDR

Kb 2 óra autóút a Resorttól, elhaladunk a “Sumbai Savanna” látképe mellett, a parton kb 1 óra időtöltés után vissza Waingapun keresztül a resortba, ahol igény esetén bevásárlás is elintézhető. 

Vacsora megálló a Walakiri beachen +100.000 IDRPura Kambera Beach Comfort (APV) (egész nap) 
1.250.000 IDR

Utazás a komfortos, légkondicionált APV kisbusszal, a parton kényelmes kempingszékeket, strand lepedőket biztosítunk. Igény esetén grillen, előre megbeszélt ebédet készítünk nektek melyet a parton fogyasztunk el. A parton kb 2-3 órát töltünk. Kérhető extrák:

Snorkel felszerelés: + 30.000 IDR / fő*

Grill ebéd: + 100.000 IDR / fő

Vacsora megálló a Walakiri beachen +100.000 IDR


*Figyelem: Snorkelezni guide nélkül ezen a szakaszon csak tapasztalattal rendelkezőknek javasolt! A változó vízállás, áramlatok jelentősen befolyásolják az élményt, nem megfelelő körültekintés esetén, tapasztalat nélkül veszélyes lehet!
Pura Kambera Beach Snorkel Guide (APV) (egész nap) 
1.650.000 IDR

A Beach Comfort csomag ezen felül profi könnyűbúvár vezetés (felszereléssel) is a csomag része. Színes korallok és halak egy kéznyújtásnyira. 

Grill ebéd: + 100.000 IDR / fő

Vacsora megálló a Walakiri beachen +100.000 IDRTanggedu vízesés - Prainatang -  Pura Kambera Beach (Jeep) (egész nap)
1.250.000 IDR

Kb 3 óra autózás után egy 30 perces túrát követően érkezünk a Tanggedu vízeséshez ahol kb 1-1,5 órát töltünk, visszafelé meglátogatjuk Prainatag tradicionális falut, majd  a Pura Kambera Beach- en teszünk egy kitérőt majd Waingapun keresztül, ahol igény esetén megállhatunk boltban, vesszük az irányt vissza a resortba

Vacsora megálló a Walakiri beachen +100.000 IDRLaiwi vízesés - Tarimbang Beach (Jeep) (egész nap)
1.550.000 IDR

(legkésőbb 7- kor érdemes elindulni) Kb 3 óra autózást követően érkezünk a Laiwi vízeséshez ahol kb 1 órát töltünk onnan további bő 1 óra autót nem kímélő, de gyönyörű útvonalon keresztül vezet az út a Tarimbang Beach- hez ahol kb 2 órát leszünk, igény esetén kisebb grillezést követően indulunk vissza a Resortba.

Grillezés a beachen: 100.000 IDR /főTamboloka Comfort Reptéri Transzfer Nyugat Sumba túrával (2 Nap) (Fortuner)
3.490.000 IDR

A Tambolakai repülőtéren fogadunk benneteket a Luxusterepjáróval. Ezt követően élünk a lehetőséggel és Sumba egyetlen Pizzeriájában eszünk, majd egy éjszakát töltünk az Ella hotelben - (a szállás és étkezések díját az ár nem tartalmazza).  
Reggel megújult erővel látogatjuk meg - kb 1 órás autóutat követően - a
Weekuri Lagunát , ahol 1,5-2 órát töltünk, itt lehetőség van teljes biztonságban Snorkelezni is. (Igény esetén felszerelést biztosítunk) A következő úticél Mandorak Beach , mely közvetlen a Laguna közelében található.

Innen útnak indulunk Kelet Sumba irányába, de menet közben meglátogatjuk Prai Ijing tradicionális élő falumúzeumot, ahol megtekinthetjük miképpen és milyen házakban élnek a helyiek. Innen a következő megállónk már vagy a Resort, vagy amennyiben igény lesz rá, akkor a Walakiri beachen vacsora mellett élvezzük a naplementét.

A program a repülőgép érkezésétől függően változhat
* Amennyiben időnk engedi szívesen kisérünk benneteket, de ezt nem minden esetben tudjuk garantálni. Ebben az esetben sofőrünk fogja nektek megmutatni a nevezetességeket. 

Az árak ivóvizet, üzemanyagköltséget, belépők árát tartalmazza.

** Walakiri Beachen az étkezést a túra ára nem tartalmazza.